Reference

Portfolio

Interiér restaurace, Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou

Studie rekonstrukce stávajících prostor restaurace dává interiéru nový nádech krkonošské architektury. Na podlaze budou široké fošny a na stropě nehraněná prkna na trámech. Prostor doplňují kachlová kamna s lahvově zelenými kachlemi. Posezení je tvořeno čtyřmi původními židlemi se vzorem a zbytek prostoru jsou repliky původního krkonošského sedacího nábytku. Dokola jsou vytvořeny masivní lavice s čalouněním. Stávající roubení objektu je zachováno a nově natřeno. Ve vstupní chodbě vznikne nový recepční pult/bar a pohoštění formou "švédského stolu" V zadní části restaurace bude salonek s podsvíceným posterem se Sněžkou a čalouněnými židlemi. Za salonkem bude kulečník z kamennou stěnou.

  • Datum:

    17.09. 2020

  • Klient:

  • Kategorie:

    Interiéry